De Ford Transit Custom is van alle markten thuis

03 september 2019 om 10:17

Een bestelwagen was nog nooit zo veelzijdig als de Ford Transit Custom. Je hebt zelfs zo veel mogelijkheden dat je de auto niet meer als bestelwagen hoeft te gebruiken. Dat kan dankzij de vele opties om de auto naar smaak aan te passen. Als je graag veel ruimte en plaats wil hebben voor passagiers dan is dat geen probleem. Maar ook als je de auto als bedrijfsauto gaat gebruiken dan is de Ford Transit de ideale keuze. Wanneer je wilt heb je namelijk de beschikking over een grote laadruimte.

De stijlvolle look van de nieuwe Ford Transit Custom

Over het algemeen staan bestelauto's niet bekend om hun stijlvolle uitstraling. Daar is met de nieuwe Ford Transit verandering in gekomen. Ford heeft veel aandacht besteed aan het veranderen van het uiterlijk van het nieuwe model. De Transit is dan ook met stip de meest stijlvolle bestelwagen van het moment. Door enkele slimme aanpassingen aan het exterieur van de auto ziet de Transit er sportief uit. Een verademing vergeleken de vaak lompe look van andere bestelwagens.

Stel je eigen Ford Transit samen

Ford geeft klanten vaak de mogelijkheid om zo veel mogelijk zelf te bepalen. Bij de nieuwe Ford Transit Custom zijn de opties bijna eindeloos. Om te beginnen zijn er drie verschillende uitvoeringen. Dat zijn de bestelauto, de bestelauto met dubbele cabine en de Kombi. Vervolgens kun je kiezen of je een lange of een korte wielbasis wilt. Wanneer je graag een extra hoog dak op je Transit wilt dan is dat geen enkel probleem. Natuurlijk mogen de nieuwste technische snufjes niet ontbreken bij zo'n moderne auto. Deze kies je zelf uit wanneer je jouw Transit samenstelt. Het nieuwe model brengt comfort, stijl en vooruitgang met zich mee. In combinatie met de vele mogelijkheden om jouw Ford Transit te personaliseren leidt dat tot de ideale bedrijfswagen.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bestelbus Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte