Mercedes Sprinter Gesloten Bestelwagen is een technisch hoogstandje

06 september 2019 om 14:05

Het laatste model Mercedes Sprinter is meer dan een proefrit waard. De Nederlandse ontwerper Bertrand Janssen die alle bedrijfswagens van Mercedes Benz ontwerpt, was ook nu weer verantwoordelijk voor het design van deze Mercedes Sprinter. Qua uiterlijk heeft het model Sprinter Gesloten Bestelwagen wat rondere vormen en is minder ‘scherp’ ontworpen in vergelijk met zijn voorganger. De koplampen zijn platter qua design en uitgerust met mooie LED-componenten. Binnen in de auto waan je je in een nieuwe wereld met een volkomen geupdate interieur. Op het dashboard prijkt een immens groot infoscherm. Verder vind je bekerhouders en grote vakken op het dashboard. Ook beschikt deze Sprinter over vele opbergmogelijkheden zowel boven het hoofd als onder de zittingen.

Laadvermogen naar wens

Deze bestelwagen komt in verschillende variaties: diverse carrosserielengten, dakhoogten en motortypen bieden jou als ondernemer een groot scala aan mogelijkheden. Kies je voor de langste versie inclusief de hoogste dakhoogte dan heb je een bestelwagen met 17 mtot je beschikking. En waar gewenst kan dit worden uitgebreid met een aanhangwagen van 3500 kilogram. Dit maakt deze veelzijdige Sprinter uitstekend geschikt voor vele transporttaken.

Innovatie in design en functionaliteit

De Sprinter heeft meer dan 20 jaar ervaring en dat is te merken. Aan de basis ligt een zeer stabiele carrosserie die door keuze van constructie en materiaal een soepel weggedrag laat zien. In de cockpit heb je als chauffeur velerlei assistentie systemen tot je beschikking. Zo is er de zijwind-assistent, de actieve remassistent en de spoorasisstent. Een nog beter zicht op de weg vormen de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360 graden camera. Verder heeft de standaarduitvoering een airbag voor de bestuurder, airbags voor de bijrijder zijn als optie leverbaar. Zo gaan jij en je collega’s met plezier naar het werk in een superveilige bedrijfsauto.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bestelbus Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte