085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het eerste model van de Ford Transit Custom kwam in 2012 op de markt. Het is inmiddels tijd voor een nieuwe generatie Transits. Die is net zo betrouwbaar en robuust als de vorige. Daarbij komen nog een aantal vernieuwingen die de nieuwe Transit nog beter maakt. Sinds het uitbrengen van het eerste model wordt deze multifunctionele bestelwagen veel gebruikt op de Europese wegen. Dat komt onder andere door de verschillende uitvoeringen. Daardoor is deze bus van Ford geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

Kies de Ford Transit Custom die bij jou past

Door klanten keuzemogelijkheden te geven zorg Ford ervoor dat iedereen de bestelwagen krijgt die hij of zijn wil. Je kunt de Transit zelfs zo uitrusten dat je ruimte hebt voor tot wel 8 passagiers. Je kunt de auto dus ook gebruik voor een groot gezin of wanneer je voor je werk meerdere mensen moet kunnen vervoeren. Deze uitvoering van de Ford Transit heet de Kombi. Uiteraard heb je ook gewoon een uitvoering die het model van een klassieke bestelwagen heeft. Er is ook een gouden middenweg met de bestelauto met een dubbele cabine. Je hebt dan wel twee rijen met stoelen, maar nog steeds meer dan genoeg laadruimte om veel spullen te kunnen vervoeren.

De kwaliteit van Ford

Er zijn niet veel automerken die zo’n uitstekende reputatie hebben als Ford. Het merk is dan ook al heel wat jaartjes actief. In die tijd hebben ze veel kenmerkende modellen uitgebracht. Al deze ervaring heeft deze autofabrikant meegenomen bij het maken van de nieuwe Ford Transit Custom. Het is een bestelwagen die aan alle eisen voldoet en zijn populaire voorganger op heel wat aspecten weet te overtreffen. Het eindproduct is een geweldige bestelwagen die staat voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Precies datgene wat klanten van Ford gewend zijn.

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord