085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Professionals kunnen al sinds 2012 genieten van de Ford Transit Custom. Deze geliefde bestelwagen is nu nog beter geworden. Het nieuwe model heeft namelijk nieuwe technische mogelijkheden. Bovendien is hij nog krachtiger, en dat terwijl je per kilometer minder brandstof gebruikt dan met de oude Transit. Dat Ford de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten is wel duidelijk. Dat merk je meteen wanneer je voor het eerst in de nieuwe uitvoering van de Transit stapt.

Kies zelf de maat van je Ford Transit Custom leasen 

Ford houdt ervan om klanten veel vrijheid te geven. Elk type werk heeft namelijk zo zijn eigen ideale bedrijfswagen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lange of een korte wielbasis. Voor veel laadruimte kies je uiteraard voor de lange versie. Wil je graag een compacte bestelwagen met veel power dan is de korte versie de juiste keuze. Het is ook nog mogelijk om de hoogte van het dak te bepalen. De Transit is één model auto, maar dan wel een met meerdere gezichten.

Een robuuste en veelzijdige bestelbus leasen 

De Ford Transit Custom is ontzettend veelzijdig. Dat komt onder andere omdat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Wanneer je vooral veel laadruimte wilt hebben dan kies je voor de standaard uitvoering. Die heeft het model van een typische bestelauto. Je hebt één cabine met een bank of losse stoelen. De laadruimte is nog groter dan je al gewend was van de vorige transit. Je kunt ook kiezen voor de bestelwagen met dubbele cabine. Dat is handig wanneer je meerder mensen wilt vervoeren maar tegelijkertijd ook een grote ruimte voor spullen wilt hebben. De Transit Kombi is er vooral op gericht om zo veel mogelijk passagiers te kunnen vervoeren. Bovendien heb je ontzettend veel vrijheid bij het plaatsen van de achterste rij stoelen.

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord