085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Een bestelwagen was nog nooit zo veelzijdig als de Ford Transit Custom. Je hebt zelfs zo veel mogelijkheden dat je de auto niet meer als bestelwagen hoeft te gebruiken. Dat kan dankzij de vele opties om de auto naar smaak aan te passen. Als je graag veel ruimte en plaats wil hebben voor passagiers dan is dat geen probleem. Maar ook als je de auto als bedrijfsauto gaat gebruiken dan is de Ford Transit de ideale keuze. Wanneer je wilt heb je namelijk de beschikking over een grote laadruimte.

De stijlvolle look van de nieuwe Ford Transit Custom

Over het algemeen staan bestelauto’s niet bekend om hun stijlvolle uitstraling. Daar is met de nieuwe Ford Transit verandering in gekomen. Ford heeft veel aandacht besteed aan het veranderen van het uiterlijk van het nieuwe model. De Transit is dan ook met stip de meest stijlvolle bestelwagen van het moment. Door enkele slimme aanpassingen aan het exterieur van de auto ziet de Transit er sportief uit. Een verademing vergeleken de vaak lompe look van andere bestelwagens.

Stel je eigen Ford Transit samen

Ford geeft klanten vaak de mogelijkheid om zo veel mogelijk zelf te bepalen. Bij de nieuwe Ford Transit Custom zijn de opties bijna eindeloos. Om te beginnen zijn er drie verschillende uitvoeringen. Dat zijn de bestelauto, de bestelauto met dubbele cabine en de Kombi. Vervolgens kun je kiezen of je een lange of een korte wielbasis wilt. Wanneer je graag een extra hoog dak op je Transit wilt dan is dat geen enkel probleem. Natuurlijk mogen de nieuwste technische snufjes niet ontbreken bij zo’n moderne auto. Deze kies je zelf uit wanneer je jouw Transit samenstelt. Het nieuwe model brengt comfort, stijl en vooruitgang met zich mee. In combinatie met de vele mogelijkheden om jouw Ford Transit te personaliseren leidt dat tot de ideale bedrijfswagen.

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord