085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het laatste model Mercedes Sprinter is meer dan een proefrit waard. De Nederlandse ontwerper Bertrand Janssen die alle bedrijfswagens van Mercedes Benz ontwerpt, was ook nu weer verantwoordelijk voor het design van deze Mercedes Sprinter. Qua uiterlijk heeft het model Sprinter Gesloten Bestelwagen wat rondere vormen en is minder ‘scherp’ ontworpen in vergelijk met zijn voorganger. De koplampen zijn platter qua design en uitgerust met mooie LED-componenten. Binnen in de auto waan je je in een nieuwe wereld met een volkomen geupdate interieur. Op het dashboard prijkt een immens groot infoscherm. Verder vind je bekerhouders en grote vakken op het dashboard. Ook beschikt deze Sprinter over vele opbergmogelijkheden zowel boven het hoofd als onder de zittingen.

Laadvermogen naar wens

Deze bestelwagen komt in verschillende variaties: diverse carrosserielengten, dakhoogten en motortypen bieden jou als ondernemer een groot scala aan mogelijkheden. Kies je voor de langste versie inclusief de hoogste dakhoogte dan heb je een bestelwagen met 17 m3  tot je beschikking. En waar gewenst kan dit worden uitgebreid met een aanhangwagen van 3500 kilogram. Dit maakt deze veelzijdige Sprinter uitstekend geschikt voor vele transporttaken.

Innovatie in design en functionaliteit

De Sprinter heeft meer dan 20 jaar ervaring en dat is te merken. Aan de basis ligt een zeer stabiele carrosserie die door keuze van constructie en materiaal een soepel weggedrag laat zien. In de cockpit heb je als chauffeur velerlei assistentie systemen tot je beschikking. Zo is er de zijwind-assistent, de actieve remassistent en de spoorasisstent. Een nog beter zicht op de weg vormen de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360 graden camera. Verder heeft de standaarduitvoering een airbag voor de bestuurder, airbags voor de bijrijder zijn als optie leverbaar. Zo gaan jij en je collega’s met plezier naar het werk in een superveilige bedrijfsauto.

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord