085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De nieuwe laadstations kunnen  geladen worden tot 350 kW, dat is 100 keer sneller dan thuis. Eerste 350 kW-stations bevindt zich op de Watering aan de A8, dichtbij Amsterdam

Fastned is een samenwerking aangegaan met ABB voor de nieuwe snelladers te ontwikkelen. De snelladers hebben nu ook een CE certificering ontvangen van een zelfstandige partij, waardoor dit goedgekeurd is voor consumentengebruik.

Door deze hogere laadsnelheid kan bijvoorbeeld een bestelbus binnen een kwartier al 500 km range bijladen. De aankomende generatie voor elektrische auto’s hebben grotere batterijen die sneller kunnen laden, deze auto’s worden ook verwacht in 2019 en Fastned wil daarvoor ook klaar zijn.

Stationsontwerp is ook volledig nieuw, opvallend ontwerp die uit een dak van glas zonnepanelen en gecertificeerd duurzaam hout bestaat. Tevens is de overkapping ook hoger zodat de laadstations ook beter zichtbaar zijn en meer ruimt bieden voor grotere elektrische bedrijfswagens.

De nieuwe snellaadstations is een flinke stap richting de toekomst, vooral in de ontwikkeling op het gebied van elektrische personenauto’s en elektrische bedrijfswagens. Voor meer informatie over nieuwe elektrische bedrijfswagens kan je contact opnemen met bestelbusleasen.com

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord