085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De hedendaagse zzp’er heeft tegenwoordig een volle agenda. Operational lease kan hier uitkomst bieden en ontzorgen. Immers als zzp’er ben je het liefst bezig met het positioneren van je nieuwe bedrijf afspraken maken en verkopen. Het vinden en bezoeken van klanten kost tijd, tegelijkertijd is het belangrijk dat je goed voor de dag komt en bij voorkeur met een mooie nieuwe auto. Zo maak je een professionele eerste indruk oftewel ‘first impressions matter’. Met deze vorm van leasing betaal je maandelijks een vast bedrag. Verder heb je geen omkijken naar reparaties en onderhoud. Dat wordt allemaal geregeld door de leasemaatschappij, dat betekent dat jij je op andere belangrijker zaken kunt richten.

Berekenen van operational lease

De totale kosten voor deze leasevorm is verdeeld over vaste en variabele kosten. Onder vaste kosten vallen afschrijvingskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, verzekeringskosten, pechhulp, vervangend vervoer en beheerkosten. Onder variabele kosten vallen onderhoud, reparatie en banden, schadeafhandeling, brandstof en vervangend vervoer in geval van gebruik. De uiteindelijke maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de duur van je leasecontract alsmede het aantal kilometers dat je verwacht op een jaarlijkse basis te gaan rijden. Daar bovenop komen alle kosten zoals hierboven genoemd. Ook is de aanschafwaarde van de auto van belang. Een dure auto heeft een hogere aanschafwaarde, dan is ook het maandelijkse leasetarief hoger.

Beschikbaar leasebudget bepaalt keuze auto

Meeste leasemaatschappijen hebben overzichten zodat je snel kunt zien welke auto je kunt leasen voor welk bedrag. De meest voorkomende samenstelling is 48 maanden en 25.000 kilometer per jaar. Het staat je als klant vrij om bepaalde kosten wel en andere niet mee te nemen. In elk geval is het verstandig om de leasemaatschappij om een gepersonaliseerde offerte te vragen. En wellicht ook slim om een aantal verschillende bedrijven tegelijk te benaderen zodat je de offertes naast elkaar kunt leggen en zo de beste aanbieding voor jou eruit kunt pikken.

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord