085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De Volkswagen Transporter is in de zesde generatie van Volkswagen ontworpen. Daardoor is hij uniek, van alle gemakken voorzien en hebben de ontwerpers gezorgd dat een ieders droom hiermee kan worden vervuld. Hij is bijna niet in een categorie te stoppen. Bij het ontwerpen is niks over het hoofd gezien. Elke combinatie is mogelijk, precies zoals jij dat wilt. Er valt te kiezen tussen hoogte, breedte, model, aantal cabines, aantal zitplekken en noem maar op. Welke combinatie je ook kiest, je bent verzekerd van de nieuwste technieken en grootste comfort.

Volkswagen Transporter is de nieuwste hightech

Waarom zou je voor slechts een bestelwagen of vervoersmiddel kiezen als je er ook zoveel meer gemak uit kunt halen. Met de nieuwste snufjes ben je verzekerd van een comfortabele reis waar je eigenlijk geen einde aan wil maken. De Volkswagen Transporter is uitgerust met de beste veiligheidssystemen en de nieuwste rijhulpen. Met de parkeerhulp sta je zo in elk parkeervak, de cruise control past zich vanzelf aan aan jouw voorligger en de achteruit camera geeft ten alle tijden goed zicht op wat er achter je ligt. Elk terrein is goed op te rijden met de vierwielaandrijving. Het interieur is zo ontworpen dat je het volledig naar eigen wens kan verstellen en zodat het ergonomisch verantwoord blijft. Als bonus bevat de wagen ook een brandstof besparende technologie waardoor hij zuiniger rijdt dan andere in zijn klasse.

Alles voor laden en lossen

De laadruimte is een belangrijk onderdeel, maar de wensen hierin zijn erg verschillend. Vandaar dat ook de laadruimte volledig aanpasbaar en zelf te combineren is. De Volkswagen Transporter heeft zowel een pick-up versie als een gesloten bestelwagen. Hierin valt ook flink te combineren in het aantal cabines, grootte van de laadruimte, het aantal stoelen en noem maar op. Welke je ook kiest, elke laadruimte is voor van landingsbeveiliging als bindogen, scheidingswanden en een rubberen bodem voor makkelijk onderhoud. De maximale hoogte van de gesloten laadruimte is 2.940m en maximale lengte is 2.975m. Dit varieert per model

Bestelbus leasen voordelen

Operational lease
Binnen 24 uur uitslag
Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Contact met een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord